728x90 AdSpace

  • Latest News

    Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

    Αλάνθαστες τακτικές στο καμάκι χωρίς να μιλήσεις πρώτος!!


    Αλάνθαστες τακτικές στο καμάκι χωρίς να μιλήσεις πρώτος!!

    Όχι είναι ότι είναι κακό να μιλήσεις πρώτος, από την άλλη όμως υπάρχουν και αυτoί που δεν μπορούν να ανοίξουν κουβέντα εύκολα. Είτε επειδή ντρέπονται ή επειδή δε θέλουν να έχουν τη στάμπα του πεφτούλα. Λέμε κακώς και στα δυο, αλλά δεν παύει να είναι μια πραγματικότητα. Στον αντίποδα, η θέση τους διευκολύνεται αφάνταστα, αν ο στόχος τους αποφασίσει να κάνει την αρχή. Το simplyman θα σας παρουσιάσει 5 τρόπους μετάθεσης αυτής της ευθύνης.

    Πάρε σκύλο.
    Με την προϋπόθεση ότι μπορείς να τον φροντίσεις, πάρε ένα σκύλο και βολτάρετε σε σημεία που κυκλοφορούν γυναίκες της αρεσκείας σου. Υπάρχουν αρκετές φιλόζωες και άλλες τόσες που θέλουν να τις παριστάνουν. Να είσαι σίγουρος ότι θα σου μιλήσουν αρκετές.

    Κάνε like στο σκύλο της και όχι σ΄εκείνη.
    Στην αρχή θα εκτιμήσει το ενδιαφέρον σου για το σκύλο της, αλλά αν αυτό συνεχιστεί, κάποια στιγμή θα της βάλει σε σκέψεις... Ποιος είναι αυτός ο τύπος που παραβλέπει τόσο εμφατικά την ομορφιά της; Είναι πολύ πιθανό ότι κάποια στιγμή θα σου ανοίξει μια κουβέντα.

    Πιάσε στο γυμναστήριο ένα ''μονό'' μηχάνημα.
    Ο τύπος το έχει κάνει επιστήμη. Πηγαίνει στο γυμναστήριο 4-5 ώρες, με απώτερο σκοπό τη γνωριμία με το άλλο φύλο. Αφου τελειώσει από τα ομαδικά του πάνω ορόφου, καταλαμβάνει ένα μονό μηχάνημα και κάθεται εκεί για περίπου μια ώρα... Τουλάχιστον 4 γυναίκες θα του έχουν ζητήσει να κάνουν εναλλάξ. Κάντο κι εσύ...Κι επειδή θα είναι η πρώτη σου φορά, μπορεί να έχεις την τύχη του πρωτάρη.

    Επίλεξε τραπέζι που δίπλα υπάρχει κάποια που σ΄αρέσει και απόλαυσε τον καφέ σου.
    Σαν βγεις στον πηγαιμό για την τουλέτα, ρίξε τα κλειδιά σου δίπλα της και φρόντισε να κάνουν εκκωφαντικό θόρυβο για να το πάρει είδηση. Μην απαντήσεις με το πρώτο κάλεσμα της.... Έτσι θα φανείς αφηρημένος και θα πειστεί ότι δεν υπάρ1χει σκοπιμότητα από μεριά σου. Και τώρα πρέπει να την ευχαριστήσεις που βρήκε τα κλειδιά σου...

    Διπλοπάρκαρε σε γυναικεία αυτοκίνητα και βρες ένα παρατηρητήριο για να ελέγχεις την κατάσταση.
    Αυτή θα αρχίσει να κορνάρει και να ρωτάει για τον κάτοχο του ΙΧ που την έκλεισε. Μην την αφήσεις να περιμένει πάνω από 5 λεπτά γιατί θα γυρίσει μπουμέραγκ. Φόρα το καλό σου χαμόγελο και ανάλαβε την ευθύνη για το ατυχές συμβάν. Το πράγμα μιλάει μόνο του τώρα. Ξέρεις τι θα προτείνεις...

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Αλάνθαστες τακτικές στο καμάκι χωρίς να μιλήσεις πρώτος!! Rating: 5 Reviewed By: anegefaloi
    Scroll to Top