728x90 AdSpace

  • Latest News

    Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

    Αν ρουτίνιασε το $εξ μία είναι η λύση και είναι στο χέρι της γυναίκας!!!


    Αν ρουτίνιασε το $εξ μία είναι η λύση και είναι στο χέρι της γυναίκας!!!

    Μη νομίζεις ότι εσύ και ο σύντροφός σου είστε το μόνο ζευγάρι που νιώθει ότι ο $εξουαλικός τομέας έχει αποκτήσει τη ρουτίνα ως μόνιμο κάτοικο.

    Οι ρυθμοί της ζωής μας είναι τόσο φρενήρεις που η σεξουαλική ζωή μοιάζει με πολυτέλεια που επιτρέπεται να την απολαμβάνουμε μόνο κάθε Κυριακή, γιορτή και σχόλη.

    Αυτό που καλείσαι να καταφέρεις, είναι να διατηρήσεις αμείωτη τη διάθεση του συντρόφου σου για s e x.

    Πως θα γίνει αυτό;

    Προσπάθησε κάθε φορά που συναντιέστε, ακόμα κι όταν έχετε κανονίσει να δείτε ταινία στο σπίτι, να είσαι περιποιημένη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παρακολουθείς τους Πειρατές της Καραϊβικής με γόβες, φουρό και κραγιόν.

    Ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση του συντρόφου σου, λέγοντάς του πόσο πολύ του πάει αυτή μπλούζα (ακόμα κι αν την έχει φορέσει τουλάχιστον άλλες δέκα φορές).

    Συζητήστε μεταξύ σας τον τρόπο με τον οποίο θα ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή. Κάντε του διάφορες μικρές εκπλήξεις, όπως να τον καλέσετε για βραδιά κινηματογράφου κι εσείς να έχετε οργανώσει ένα ρομαντικό δείπνο.

    Διάθεση να υπάρχει κι όλα γίνονται...

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Αν ρουτίνιασε το $εξ μία είναι η λύση και είναι στο χέρι της γυναίκας!!! Rating: 5 Reviewed By: anegefaloi
    Scroll to Top